Sökresultat för Mathias Dahlgren...
Rensa filter?
I hyllade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg, grillmiddagar och fester under ljumma sommarkvällar, midsommar- och kräftkalas, det hembakade, sommarens bär, skörde- och svampfester och odlandet. Men boken spänner över…
Glöm skolans lektioner i hemkunskap! Lär dig Mathias Dahlgrens hemkunskap för vuxna och matlagningen blir roligare, enklare – och din mat blir godare.
Mathias Dahlgren är stjärnkocken som gjort sig ett namn för sina raffinerat enkla rätter i fine dining-miljö. Men han har också en stadig slev i vardagskastrullen.…
Att vårda, förnya och experimentera fram nya smaker – det är Mathias Dahlgrens melodi. I hans skapande finns alltid en tanke bakom. Fast det är alltid maten som är det viktigaste, maten och upplevelsen av måltiden.
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar…
”Naturliga råvaror och naturlig smak är en förutsättning för det naturliga köket.” Så uttrycker sig Sveriges ledande kock och restauratör – Mathias Dahlgren. Hans restaurang i Grand Hôtel i Stockholm har tre stjärnor i Guide Michelin. Matsalen har två stjärnor, Matbaren en stjärna.
Restaurang Mathias…
Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning och kokböcker Matlagning: frukt och grönsaker Matlagning: särskilda råvaror
Rutabaga – med fokus på grönsaker är en bok om grön mat signerad en av Sveriges mest prisbelönta kockar, Mathias Dahlgren. Helt enkelt ett vegetariskt kök i världsklass där visionären Dahlgren går till botten med det gröna konceptet och lagar det på ett helt nytt sätt. Utgångspunkten är maten som serveras på hans…
Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber…
I Mathias Dahlgrens nya kokbok finns recepten och de oöverträffade tipsen för att äta gott varje dag, oavsett om det är en onsdag i november eller oxveckor i februari. Under de dryga 180 dagar som infaller mellan 1 oktober och 31 mars är det 25 måndagar – kanske den dag i veckan när man har minst lust att laga mat och…
Kategorier: Kokböcker av tv- / kändiskockar Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning och kokböcker
Glöm skolans lektioner i hemkunskap! Lär dig Mathias Dahlgrens hemkunskap för vuxna och matlagningen blir roligare, enklare – och din mat blir godare.
Mathias Dahlgren är stjärnkocken som gjort sig ett namn för sina raffinerat enkla rätter i fine dining-miljö. Men han har också en stadig slev i vardagskastrullen.…
I hyllade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg, grillmiddagar och fester under ljumma sommarkvällar, midsommar- och kräftkalas, det hembakade, sommarens bär, skörde- och svampfester och odlandet. Men boken spänner över…
Mathias Dahlgren är Sveriges enda ”världsmästare” i matlagning! 1993-1996 var han medlem i ett framgångsrikt svenskt kocklandslag och blev utsedd att representera Sverige i Bocuse d’Or 1997. I konkurrens med de främsta kockarna från världens stora matnationer vann han tävlingen. Idag driver han sin…
I hyllade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg, grillmiddagar och fester under ljumma sommarkvällar, midsommar- och kräftkalas, det hembakade, sommarens bär, skörde- och svampfester och odlandet. Men boken spänner över…
Mathias Dahlgren är en av Sveriges ledande kockar. Han är den ende svensk som vunnit guld i Bocuse d’Or,”mat-OS”. Hans restaurang har en stjärna i Guide Rouge. Hans förra bok fick pris som årets bästa kokbok alla kategorier. I boken Bon Lloc beskriver han teorin bakom sitt skapande, och delar med sig…
Mathias Dahlgren är Sveriges enda ”världsmästare” i matlagning. Hans kokbok fick strålande recensioner när den utkom första gången 2001 och utsågs också av Matakademien till ”Årets bästa måltidsbok alla kategorier”. Nu finns den i pocketformat.
Låt dig inspireras i köket av mästerkocken Mathias…
Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning och kokböcker Matlagning: frukt och grönsaker Matlagning: särskilda råvaror
”Rutabaga – med fokus på grönsaker” är en bok om grön mat signerad en av Sveriges mest prisbelönta kockar, Mathias Dahlgren. Helt enkelt ett vegetariskt kök i världsklass där visionären Dahlgren går till botten med det gröna konceptet och lagar det på ett helt nytt sätt. Utgångspunkten är maten som serveras…